ANUNT COLECTiV
CATRE CETATENII COMUNE/ BUJORENI
Primaria Comunei Bujoreni, Cod Fiscal 2541 O 1 O, cu sediul administrativ ìn sat Olteni, nr.324 B, comuna Bujoreni, judetul Vàlcea, reprezentatà legai prin Gìngu Gheorghe-Primar al comunei Bujoreni, ca urmare a indeplinirii de catre comuna noastra a obiectivelor politicii Uniunii Europene in materie de deseuri si politici de mediu anuntam faptul ca impreuna cu operatorul de salubritate URBAN S.A. dorim implementarea programului de reducere a cantitatilor de deseuri eliminate pnn depozitare din deseurile colectate prin operatorul serviciului de salubrizare.
Asadar, acest program consta in selectarea separata a deseurilor de hartie, plastic, sticla, metal, deseuri care se vor ridica, pentru inceput, in saptamana a treia din (lecare luna.
Primaria Comunei Bujoreni va ìncepe distribuirea sacilor. Acesti saci se distribuie gratuit la fiecare adresà (prevàzutà ìn contractul de salubritate), ìn zilele de colectare prevàzute ìn program. Cetatenii trebuie sa foloseascà acesti saci pentru colectarea deseurilor reciclabile: haiiie, carton, folie, PET-uri, si doze de aluminiu.
Prin urmare, anuntam faptul ca persoanele fizice, care au incheiate contraete individuale de salubri tate (persoanele care locuiesc la case) ca, colectarea deseurilor reciclabile (golirea sacilor) se va face in cea de a treia saptamana a fìecarei luni calendaristice.
La agentii economici colectarea deseurilor reciclabile se va face conform programàrii din contractul ìncheiat cu URBAN S.A.

Totodata, mentionam ca in saptamana nr. 3 se vor ridica doar deseuri reciclabile!

 

 

Vezi anunt

Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support